Award Avond

Aword avond

Altijd al de hoofdrol willen spelen in een speelfilm? Droomt u ervan om de sterren van de hemel te zingen in uw eigen muziekclip? Of vervult u liever een essentiële rol achter de schermen? Alles is mogelijk tijdens dit spectaculaire evenement in het teken van Glitter and Glamour.

Wees een ster

Tijdens dit evenement die uit twee onderdelen bestaat wordt u onder toeziend oog van professionals omgetoverd tot een heuse ster die schittert in zijn eigen videoclip of film.

De opnamedag(en):
Onder begeleiding van een professioneel filmteam vinden de opnames van uw eigen speelfilm of muziekclip plaats. Tijdens deze opnames kunt u kiezen uit een rol in het filmfragment of een rol achter de schermen. Kiest u voor een rol achter de schermen, dan krijgt u tevens een workshop film- en geluidstechniek of visagie.

De Awardavond:
Op de Awardavond zelf worden de filmfragmenten vertoond en volgen er uitreikingen van verschillende awards. De hele avond staat in het teken van glitter en glamour. Al bij aankomst voelen de gasten zich beroemdheden. Dit doordat zij entree maken over een rode loper, welke omgeven is door paparazzi fotografen, die allemaal de beste foto willen hebben. Eenmaal binnen aangekomen worden zij verwelkomd met een glas champagne en wordt hun jas aangenomen. Als iedereen binnen is, en plaats heeft genomen aan een van de vele tafels die klaar staan in de grote zaal, kan de avond beginnen.

Locaties

De Awardavond speelt zich af op diverse locaties in Nederland en België. Deze thema avond komt het best tot zijn recht op een locatie met een grote zaal en podium,. Een selectie van mogelijke locaties vindt u op de site. U vindt hier ook een compleet overzicht van de unieke mogelijkheden die deze locaties te bieden hebben.

Kenmerken

kenmerken Show bizz, creatief, teambuilding, glamour
aantal personen Vanaf 80, maximale aantal is locatie afhankelijk
tijdsduur 2 dagen
voertaal Nederlands
doelgroep bedrijven, families en vrienden, vrijgezellenuitjes
leeftijd Vanaf 12
locatie Vele locaties in Nederland
beschikbaarheid hele jaar