Lang Leve Holland

Lang Leve Holland is een hilarische spelshow waarin het Hollandse hart (weer) tot leven wordt gewekt. Kennis op het gebied van sport, muziek, tv, film en Hollandse gebruiken is goud waard. Samen met uw teamgenoten strijd u om de eer, eeuwige roem en natuurlijk een schitterende prijs! De Lang Leve Holland Spelshow is een dag- of avondvullend programma tijdens diner, lunch of borrelgarnituur.

Spelshow

In de Lang Leve Holland Spelshow nemen de verschillende teams het in drie rondes tegen elkaar op en strijden om een plek in de spannende finale. Ze worden hierin begeleid en tot grote hoogten gebracht door de twee spelleiders en coaches. Elke ronde draait om één van de onderwerpen: oer-Hollandse gebruiken, Nederlandse sporters, muziek, tv-programma’s en meer. Door een flitsende performance in het onderdeel ‘So you think you can sing’ kan ieder team extra punten scoren. Alle spelrondes worden afgewisseld met live gezongen Nederlandse kaskrakers die door het publiek uit volle borst meegezongen kunnen worden. Natuurlijk is er voor het winnende team een typisch Hollandse prijs!

Optioneel

Wij verzorgen onderstaande programma’s op maat. Onze medewerkers staan u graag te woord.
- DJ of Live-band
- Fotosessies met Oud-Hollandse kleding
- Spellenparade met o.a. groot ganzenbord, ezeltje prik etc.
- Studio Rembrandt

Feestlocaties

De Lang Leve Holland Spelshow speelt zich af op één van de meer dan honderd speciale locaties die Feestvarken producties voor u beschikbaaar heeft in Nederland of België. Een kasteel, een partyboot, een bruin eetcafé… het is allemaal mogelijk! Ons team tovert ook iedere door u gewenste locatie om tot een typisch Hollands landschap waarin de strijd kan losbarsten.

Kenmerken

Kenmerken Dinnergame, spanning, humor, teambuilding, rollenspel
Aantal personen Vanaf 25 tot 500 personen (locatie afhankelijk)
Tijdsduur 2,5 tot 3,5 uur, 4 uur durend arrangement
Voertaal Nederlands
Doelgroep Bedrijven, families en vrienden, vrijgezellenuitjes
Leeftijd Kinderen en volwassenen
Locatie Nederland en buitenland
Beschikbaarheid Hele jaar