De Waag

Roode Steen 8 | 1621 CV | Hoorn
De Waag

De Waag is gelegen in de plaats Hoorn, Noord-Holland, dat net als het Waaggebouw een hele historie bezit. Deze geschiedenis, de sfeer en omgeving staan garant voor kwaliteit en genieten. De Waag zoals men die vandaag kent is gebouwd in 1609 in opdracht van Hendrick de Keyzer. Op de luiken binnen aan de muur zijn nog teksten
te lezen van wat zoal gewogen werd. Deze historische plek is een uitermate geschikte plek voor een MoordCruise of een ander evenement.

Vanuit Amsterdam: U neemt de oprit naar Ring A10 richting S117/Leeuwarden/Purmerend/Zaanstad en vervolgens voegt u in op de A10. Neem de afslag Oostzanerwerf-S118 en voeg vervolgens in op de A8/E22 richting Leeuwarden/Purmerend/Zaanstad. Neem de afslag op de A7 richting Leeuwarden/Purmerend vervolgens neemt u de 8e afrit Hoorn richting de Provinciale weg. Op de Provinciale weg houdt u rechts aan bij de splitsing, volgt u de borden naar Hoorn en voegt u in op de Provinciale weg. Ga dan rechtdoor over één rotonde en sla vervolgens rechtsaf bij Keern. Ga verder op het Scharloo en ga dan verder op de Hoge Vest. Vervolgens Slaat u linksaf bij Westerdijk en dan rechtsaf om op de Westerdijk te blijven. Sla linksaf bij West en dan linksaf bij Roode Steen. U bereikt de locatie. Vanuit Den Helder: Neem de afslag 8-Hoorn richting Berkhout. En dan neemt u op de rotonde de 3e afslag op Provinciale weg richting Berkhout/Hoorn. Vervolgens gaat u rechtdoor over 2 rotondes. Sla dan rechtsaf bij Keern en ga verder op het Scharloo. Vervolgens gaat u verder op Hoge Vest, sla linksaf bij Westerdijk en dan rechtsaf om op de Westerdijk te blijven. Sla linksaf bij West en Sla dan linksaf bij de Roode Steen. Vervolgens bereikt u de locatie.