Sluizer

Utrechtsestraat 41-45 | 1017 VH | Amsterdam
Sluizer

Sluizer Restaurants behoort tot de meest bekende en oudste restaurants van het centrum van Amsterdam. Het Specialiteiten Restaurant met zijn houten lambrisering en vele oude prenten ademt de typische oud Amsterdamse sfeer uit. Het specialiteiten-restaurant en visrestaurant hebben hun krachten gebundeld in
een uitgebreide menukaart, voorzien van de beste internationale vlees- en vooral visgerechten. Ook aan de vegetariërs is zorg besteed. Voor groepen kunnen op maat gesneden menuvariaties gemaakt worden.

U vindt ‘Sluizer’ tussen het Rembrandt- en het Frederiksplein, op circa 6 minuten loopafstand van de grote theaters van Amsterdam (het Muziektheater, Carré, Tuschinski en De Kleine Komedie). U kunt de auto parkeren in een van de dichtbijgelegen parkeergarages. Tevens is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de auto: Op de ring A10 neemt u afslag S112 (Diemen), onderaan de afslag gaat u richting Centrum. Na 1 km (na het BP-station) gaat u op de rotonde rechtsaf. U komt nu op de Wibautstraat. Aan het einde (bij waterlooplein) gaat u linksaf de Blauwbrug op. U gaat na 100 meter linksaf de Amstel op en na 50 meter rechtsaf de Herengracht op. Na 200 meter rijdt u linksaf de Utrechtsestraat op, hier vind u restaurant Sluizer. Met het openbaar vervoer: Is restaurant Sluizer bereikbaar met tram 4, halte Utrechtsestraat / Keizersgracht vanaf het Centraal Stadion.