asdasdasdasdasCulinair Plaza Alkmaar 2013

Feestvarken sponsort goede doelen

Ook de 22ste editie van het Culinair Plaza is gesponsord door Feestvarken Producties. Het Culinair Plaza Alkmaar is een jaarlijks terugkerend evenement in het teken van entertainment, culinair hoogstaande versnaperingen en veel plezier. Editie 2013 werd gehouden op 13, 14 en 15 september, zoals altijd op het Waagplein.

Zondag 15 september

Het dak ging eraf tijdens de optredens van Sunclub DJ Dieter en de Victorie Showband. Beiden shows werden aangevuld met geweldige artiesten. Sunclub DJ Dieter werd ondersteund door zijn goede vriend MC Complicated en bij de Victorie Showband kon men genieten van Bart Brandjes.

Sunclub op #1 in 538 Zomertop 1000

Sunclub DJ Dieter heeft zondag tijdens het Rabobank Alkmaar Culinair Plaza een speciaal optreden verzorgd. De uit Alkmaar afkomstige Sunclub DJ Dieter, oprichter van de wereldbekende formatie "The Sunclub", staat wederom op nummer 1. “Summer Jam 2003” van The Sunclub vs The Underdog Project is namelijk verkozen tot beste zomerhit in de 538 Zomer top 1000.

Victorie Showband

Gedurende het zondagprogramma van Culinair Plaza 2013 heeft de Victorie Showband verschillende optredens verzorgd, gesponsord door Feestvarken Producties.

“Bij Alkmaar begon de Victorie Showband”
De Victorie Showband is een topformatie uit regio Alkmaar – Amsterdam. De Victorie Showband kan in verschillende samenstellingen worden geboekt, geschikt voor iedere gelegenheid. De jarenlange podiumervaring staat garant voor de perfecte ambiance en de band past zich aan de wensen van het publiek. Uiteraard is er een bijzondere samenstelling geformeerd voor het Culinair Plaza, met vaste gezichten als Leon van Etten, Joyce San Mateo en Sola van Motman, aangevuld met "The Voice" ster Bart Brandjes.

Terug naar overzicht
|