asdasdasdasdasFeestvarken Producties organiseert ‘Holland Days’

Ter gelegenheid van 50 jaar onafhankelijkheid en diplomatieke betrekkingen tussen Maleisië en Nederland hebben we invulling mogen geven aan de "Hollanddagen" in Malacca. Op uitnodiging van de Nederlandse ambassade in Maleisië organiseerden we het culturele programma van 2 tot en met 9 september.

Gedurende deze week werden Hollandse tradities en folklore uitgedragen met als centraal thema “Holland More than Tulips”. Er waren diverse workshops, tentoonstellingen, acts en lezingen over bijvoorbeeld de Verenigde Oost-Indische Compagnie, Delfts blauw aardewerk, traditionele Hollandse klederdracht, oude Hollandse munten, Nederlandse architectuur in Malacca en de oude Hollandse Meesters.

Na de “Hollanddagen” is ons team van entertainers afgereisd naar de hoofdstad Kuala Lumpur. Hier hebben wij optredens verzorgd voor de plaatselijke Nederlandse gemeenschap. Zo is er een interactieve toneelvoorstelling voorgedragen aan Nederlandse scholieren van de International School of Malaysia. De "RaRaRembrandtshow" sloeg geweldig aan bij onze kinderen overzee. Ter afsluiting is er een galadiner gehouden ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het MDBC (Malaysian Dutch Business Counsel). Aanwezig waren onder meer een aantal ministers uit Maleisië, de Nederlandse ambassadeur van Maleisië en de top van het Nederlands- Maleisische zakenleven.


Terug naar overzicht
|