asdasdasdasdasBig Improvement Day 2012 | Holland Promotions

Dinsdag 17 januari 2012 zal Holland Promotions deelnemen aan de Big Improvement Day (BID).

BID is hét platform voor inspirerende ontmoetingen, vernieuwende inzichten en grensoverschrijdende samenwerkingen. BID staat in het teken van beweging. Ze mobiliseert door te inspireren en heeft als doel Nederlandse professionals een podium te bieden voor het gezamenlijk verbeteren van BV Nederland.

Elk jaar wordt op de derde dinsdag van september volgens traditie door, of namens de koningin in een verenigde vergadering van de Staten-Generaal een uiteenzetting van het door de regering te voeren beleid gegeven. Sinds 2008 heeft Nederland een nieuwe traditie verwelkomt op de derde dinsdag van januari: de Big Improvement Day.

Alleen de hoogste rang van ambtenaren en ondernemers worden uitgenodigd om dit evenement bij te wonen, hun visie te delen en wederzijds begrip te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid, ondernemerschap, leiderschap en educatie. Bezoekers netwerken op het hoogste niveau waardoor goede ideeën een kans krijgen en partnerschappen worden gevormd. Positivisme en creativiteit zijn de twee kernwaarden van het evenement.

In de pauze's tussen een druk programma van sprekers als Maxime Verhagen en Eberhard van der Laan kunnen bezoekers terecht in Studio Rembrandt, waar ze zich kunnen laten vereeuwigen in meesterwerken van Rembrandt en zijn beroemdste Nederlandse tijdsgenoten.

Wij mogen een zeer beperkt aantal relaties uitnodigen. Mocht u geïnteresseerd zijn, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Voor meer informatie: www.bigimprovementday.nl en www.hollandpromotions.com

Terug naar overzicht
|