asdasdasdasdasDoor ons verzorgd evenement haalt wereldnieuws

Mora Gody op het podium van

Buenos Aires, Argentinië 29 april 2013

Holland Promotions

"Un Tango para Máxima" is met grote belangstelling door de wereldpers vastgelegd. Sinds 2006 verzorgen wij internationale evenementen onder de naam Holland Promotions.

"Un Tango para Máxima"

"Un Tango para Máxima" is tot stand gekomen en georganiseerd in samenwerking met de gemeente Buenos Aires en de Nederlandse Ambassade. Aan de vooravond van de troonswisseling heeft dit bijzondere evenement plaats gevonden, als cadeau voor onze nieuwe Koning en Koningin. Beelden van het evenement zijn wereldwijd uitgezonden, onder andere in de VS, Brazilië, India, Spanje, Duitsland, Mexico en Italië.

Culturele ontmoeting

Het immense monument Floralis Genérica vormde het decor van deze culturele ontmoeting tussen Nederland en Argentinië. Anne Vegter, dichter des vaderlands, opende met haar dichtkunst. Optredens van Laureaten van het prestigieuze Prinses Christina Concours werden op aangename wijze afgewisseld met de beroemde tangodanseres Mora Gody en het stedelijk Tango Orkest van Buenos Aires.

Internationale belangstelling

Meer informatie en alle publicaties kunt u vinden in het persoverzicht van "Un Tango para Máxima". Onder andere zijn artikelen verschenen in de volgende kranten; Metro, Nu.nl, NOS, Noord-Hollands Dagblad, Der Spiegel, ABC.es, América Economia en Hola Noticias. Hieronder volgen enkele videofragmenten van verschillende nieuwsprogramma's.

Een ingekort fragment uit het NOS ochtend journaal van 30 april.

De Nederlandse ambassadeur deelt zijn visie.

Ook het Argentijnse nieuwsprogramma Telefe Noticias kijkt mee.

Een korte impressie van "Un Tango para Máxima".

Terug naar overzicht
|